La Discontínua 2019

Nicolas Barbieri és investigador i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona. És doctor en Ciència política i graduat en Humanitats. La seva recerca es concentra en l’anàlisi i avaluació de les polítiques culturals i socials, particularment pel que fa als drets culturals i les desigualtats. Ha publicat diversos llibre i articles i ha contribuït al desenvolupament i avaluació de polítiques i iniciatives culturals i educatives. És autor del bloc http://ubicarse.net

Pau Ayet en la actualitat viu a Vila-real, on ha treballat com a programador cultural de l’Auditori Municipal, gestiona i coordina l’oficina de festivals i cicles que desenvolupa la ciutat al llarg de l’any, dirigeix la part artística de la passió musical al carrerLaquima Vere les darreres 5 edicions, i és responsable de la direcció del FITCarrer Vila-realdes de l’any 2012.

Sara Cano pertany a la promoció 2012-2016 de Periodisme de l’UJI. Durant els meus estudis vaig fer pràctiques en la Cadena SER de La Vall d’Uixó i en l’Agencia Catalana de Notícies en Barcelona. Una volta finalitzats, vaig entrar com a becària durant un any al digital Cultur Plaza (del periòdic Valencia Plaza). Expirada la beca, em van contractar per a ser la responsable de la secció de Cultura del nou diari Castellón Plaza, des del seu naixement. Actualment, col·labore a més en les tertúlies culturals de la ràdio d’À Punt, els divendres a les 21h.

tormo_plaza

Rafael Tormo. Artista multidisciplinar, editor, comissari, gestor cultural i coordinador de AVVAC. El seu treball artístic es planteja com a intermediacions en espais paradoxals comuns que possibiliten estats de crisis. Amb un intent de no acostar-se a l’art únicament com un espai alliberador residual sinò com a un lloc de trànsit per a poder eixir i entrar de l’espectacle.

01

Blai Garcia. Membre del col·lectiu organitzador del cicle ULTRASONS de l’Alcora. Postgrau en «Producció i Gestió d’Espectacles i Esdeveniments Culturals» a la Universitat de Barcelona, estudis en comunicació a la Universitat Jaume I i formació musical al CEM d’Onda. Experiència en la gestió cultural de diferents sectors artístics: música, teatre i arts plàstiques.

02

Eugeni Trilles. Agent d’ocupació i desenvolupament Local a l’Ajuntament de Vilanova d’Alcolea. Localitat on es realitza el FAVA365, un esdeveniment artístic multidisciplinar que naix amb l’objectiu de dinamitzar un poble amb la cultura. Un procés participatiu i d’aprenentatge que inclou activitats i accions distribuïdes en tot un any.

La discontínua quadrat

Castelló: territori cultural. Showcast d’experiències culturals amb: ULTRASONS, Xilòfag, Fira d’Art Contemporani «Marte», Aplec dels Ports, Maig di Gras, Imaginaria.

Una mostra de l’activitat que hi ha a Castelló intentant aglutinar diferents formats: urbanes, rurals, disciplines artístiques,…