Obertes les inscripcions gratuïtes a “la Discontínua”

Obertes les inscripcions gratuïtes a “la Discontínua”

Ja tenim obert el procés d’inscripcions per a poder reservar la vostra plaça per a participar-hi en les Jornades “La Discontínua” del proper dissabte 01 de desembre al Menador (Castelló). Les inscripcions són gratuïtes i serveixen per tindre una previsió dels participants.

La inscripció dona dret a accedir a totes les taules redones i panells previstos en la Programació, Així com gaudir de l’actuació, prevista per a clausurar les jornades. A continuació teniu l’enllaç al formulari per formalitzar la vostra inscripció:

ENLLAÇ FORMULARI INSCRIPCIÓ.

Més endavant donarem informació del dinar previst a les jornades, per a que aquelles persones que ens vullguen acompanyar, puguen reservar per si mateixes la seva plaça a l’establiment designat per acollir dit menjar.

Ja tenim data per a “La Discontinua”

Ja tenim data per a “La Discontinua”

Finalment “La Discontinua” tindrà lloc el proper dissabte 01 de desembre al Menador de Castelló.

Aquesta serà la primera edició d’unes jornades que pretenen ser un punt de trobada entre els diferents projectes culturals ja consolidats que es realitza en la província de Castelló, així com aquells que acaben de començar o estan en procés d’inici. I que servisca per a l’intercanvi de metodologies, coneixements i fins i tot poder configurar una xarxa de projectes, per a col·laboracions futures.

Les jornades seran gratuïtes i es desenvoluparan en sessió de matí i per la vesprada on tractarem diferents aspectes importants per a tot projecte cultural. Des de el tema del finançament, el treball en xarxa o les males praxis.