LA DISCONTÍNUA

Jornada sobre Festivals i Esdeveniments Culturals Temporals a les Comarques de Castelló

Ja podeu reservar les vostres places per a la Discontínua 2019

Ja podeu reservar les vostres places per a la Discontínua 2019

Ja podeu reservar les vostres places per a la Discontínua 2019

Ja tenim obert el procés d’inscripcions per a poder reservar la vostra plaça per a participar-hi en les Jornades «La Discontínua» del proper cap de setmana del 22 i 23de novembre al Casal Social de Vilafranca del Cid (Castelló). Les inscripcions són gratuïtes i serveixen per tindre una previsió dels participants.

La inscripció dona dret a accedir a totes les taules redones i panells previstos en la Programació, Així com gaudir de l’actuació, prevista per a clausurar les jornades. A continuació teniu l’enllaç al formulari per formalitzar la vostra inscripció:

ENLLAÇ FORMULARI INSCRIPCIÓ.

En breu us passarem el programa definitiu, amb els ponents que conformaran les diferents conferències, taules rodones i tallers participatius.