LA DISCONTÍNUA

Jornada sobre Festivals i Esdeveniments Culturals Temporals a les Comarques de Castelló

Obertes les inscripcions gratuïtes a «la Discontínua»

Obertes les inscripcions gratuïtes a «la Discontínua»

Obertes les inscripcions gratuïtes a «la Discontínua»

Ja tenim obert el procés d’inscripcions per a poder reservar la vostra plaça per a participar-hi en les Jornades «La Discontínua» del proper dissabte 01 de desembre al Menador (Castelló). Les inscripcions són gratuïtes i serveixen per tindre una previsió dels participants.

La inscripció dona dret a accedir a totes les taules redones i panells previstos en la Programació, Així com gaudir de l’actuació, prevista per a clausurar les jornades. A continuació teniu l’enllaç al formulari per formalitzar la vostra inscripció:

ENLLAÇ FORMULARI INSCRIPCIÓ.

Més endavant donarem informació del dinar previst a les jornades, per a que aquelles persones que ens vullguen acompanyar, puguen reservar per si mateixes la seva plaça a l’establiment designat per acollir dit menjar.