LA DISCONTÍNUA

Jornada sobre Festivals i Esdeveniments Culturals Temporals a les Comarques de Castelló

Ja tenim data per a «La Discontinua»

Ja tenim data per a «La Discontinua»

Ja tenim data per a «La Discontinua»

Finalment «La Discontinua» tindrà lloc el proper dissabte 01 de desembre al Menador de Castelló.

Aquesta serà la primera edició d’unes jornades que pretenen ser un punt de trobada entre els diferents projectes culturals ja consolidats que es realitza en la província de Castelló, així com aquells que acaben de començar o estan en procés d’inici. I que servisca per a l’intercanvi de metodologies, coneixements i fins i tot poder configurar una xarxa de projectes, per a col·laboracions futures.

Les jornades seran gratuïtes i es desenvoluparan en sessió de matí i per la vesprada on tractarem diferents aspectes importants per a tot projecte cultural. Des de el tema del finançament, el treball en xarxa o les males praxis.